Skrbništvo

Podpora strankam

Registracija domen

Svojim strankam nudimo registracijo in podaljšanje širokega nabora tako slovenskih .SI kot tujih domen .com, .net, .org, ...

Optimizacija za iskalnike

Optimizacija za iskalnike je proces, s katerim vašo spletno stran prilagodimo na način, da je iskalnikom prijaznejša ter prilagojena na določene ključne besede.

Gostovanje spletnih strani

Našim strankam nudimo gostovanje spletne predstavitve na hitrih strežnikih kolociranih na optični hrbtenici.

Oglaševanje na spletu

Oglaševanje v spletnih medijih in na iskalnikih je glede na učinkovitost za večino podjetij najcenejši način samopromocije. 

Iskalni marketing

Iskalni marketing obsega vse aktivnosti, ki se vršijo na spletnih straneh, za namen izboljšanja pozicije v lokalnih ali svetovnih iskalnikih (Google, Najdi.si).

E-mail

Strankam nudimo varno in zanesljivo elektronsko pošto. Na strežnikih imamo nameščen filter pred nezaželeno pošto (spam) in protivirusno aplikacijo, ki filtrirata nezaželena sporočila in poskrbita, da ostane vaš poštni predal varen in čist.

E-mail marketing

E-mail marketing ali mailing je marketinška tehnika obveščanja znanih strank o akcijah, novostih, promocijah in podobnem. Mailing ne smemo mešati s spam, ki je nezaželjena masovna pošta, na katero se uporabnik ni prijavil in je ne želi prejemati.

Optimizacija spletne strani (seo)

Written by Super User. Posted in Uncategorised

Optimizacija spletne strani (seo)

Optimizacija spletne strani (oz. Search Engine Optimization - SEO) je proces razvoja in trženja spletne strani, da na priljubljenih spletnih iskalnikih dosežemo visoko uvrstitev med ponujenimi rezultati. Statistični podatki kažejo, da približno 80% vseh ciljnih obiskov spletnih strani prihaja preko spletnih iskalnikov. Učinkovita optimizacija bo vašo spletno stran postavila pred vašo konkurenco ter povečala prepoznavnost vašega podjetja ali dejavnosti ter posledično tudi povpraševanje in vašo prodajo. Dvig položaja vaše spletne strani v iskalnikih je naša dolgoročna strategija in eden glavnih elementov izdelave spletne strani.

Koda naših spletnih strani je primerno optimizirana za vse pomembnejše spletne iskalnike. Tako zgrajene spletne strani v iskalnikih na splošno dosežejo boljši položaj in posledično privabijo več obiskovalcev. Ponujamo paleto tržnih spletnih storitev, ki vaši spletni strani zagotovijo več obiska:

  • raziskava in analiza ključnih besed
  • optimizacija strukture spletne strani
  • optimizacija naslovov in meta tag-ov
  • osnovna izgradnja povezav
  • prisotnost v relevantnih spletnih brskalnikih
  • poročilo o uvrstitvi v pomembnih spletnih iskalnikih
  • oglaševanje (pay-per-click).